Sitemap

Min Friskole har her fornøjelsen at servere dig en oversigt over indlæg og artikler, der kan tjene til både folkeoplysning, skoling og såmænd lidt humor på én og samme tid. Og hvad kan man så egentlig ønske sig mere?

Posts by category

For dig fungerer sitemappet som en slags indholdsfortegnelse over websitet. Her kan du hurtigt få overblik over alle undersider og kategorier, der findes.

Ofte ender du på sitemap-siden, når du leder efter noget specifikt, men ikke kan finde det via den almindelige navigation eller søgefunktion. Her fungerer sitemappet som en ekstra indgang for dig til at udforske websitet.

Ved at scanne igennem sitemappet kan du nemt springe videre til den relevante side, du søger. Fx hvis du leder efter kontaktinformationer, leveringsbetingelser eller en bestemt produktkategori.

Sitemappet virker også som navigationshjælp, hvis du er endt på en blindgyde et andet sted på websitet. Her kan sitemappet hjælpe dig tilbage på rette vej.

Overblikket og muligheden for at klikke dig direkte videre, gør et HTML sitemap til en slags site-navigatør for dig. Det hjælper dig med at finde rundt og hurtigt nå frem til det indhold, du er interesseret i.