Svedende ben under løb

Da vi for et par uger siden holdt weekend hos et par af vores gode venner på Sjælland, var jeg kommet til at dumme mig lidt, da vi pakkede det tøj, vi skulle bruge i løbet af weekenden. Vores venner havde for nylig købt et nyt hus, og de havde sendt os billeder af det lækre hus og haven, så jeg vidste jo godt, at de havde en lille swimmingpool i haven, så det havde selvfølgelig været oplagt at medbringe et par badebukser, da det danske sommervejr viste sig fra sin pæne side.

Men dem havde jeg altså glemt at pakke ned, og det var lidt dumt, for jeg så godt, at min kone pakkede sin bikini ned i vores kuffert, men jeg tænkte bare, at hun skulle bruge den til at tage solbad, hvilket ret beset er det, hendes bikini bliver brugt til oftest.

Så da ideen om at tage en svømmetur i swimmingpoolen kom på banen, måtte jeg erkende, at jeg ikke havde badebukser med, og da Karsten, som vi besøgte, har en kropsvægt på mindst det dobbelte af min, kunne jeg nok ikke låne et par af ham.

Men jeg havde heldigvis mine løbe tights med, kom jeg i tanker om, og de måtte vel også kunne bruges som badebukser. Så vi gik ind i vores gæsteværelse og klædte om, og min kone kom med en bemærkning om, at hun var spændt på, hvordan det ville komme til at se ud, når sådan et par tights blev våde, for det er de vel egentlig ikke beregnet til, mente hun.

Det gik nu godt nok, og mine tights var faktisk ret behagelige at have på i swimmingpoolen, men da jeg kom op igen efter en god, lang svømmetur, greb min kone fat i mig og bad mig gå ind og tage noget tøj på med det samme. Når sådan nogle tights blive våde, er de altså alt for afslørende, påpegede hun. De overlader absolut intet til fantasien med hensyn til, hvordan du er skabt, så det bliver altså sidste gang, du bruger tights til at bade i, fastslog hun.

Nu gjorde det jo ikke så meget, da der ikke var andre til stede end vores gode venner, men i spejlet på en skabslåge inde i gæsteværelset kunne jeg nu godt se, at jeg nok ikke bør optræde offentligt i den mundering, selv om jeg som sagt følte mig godt tilpas i mine ret nye Under Armour tights.

Dem er jeg i det hele taget vældig godt tilfreds med, fordi de er fantastisk gode til at holde mig varm, når jeg er ude at løbe. Så dem bruger jeg altid her i sommerhalvåret, mens jeg har et par med lange ben til brug om vinteren. De er ganske vist af et andet mærke, nemlig 2XU, men det gør nu ingen forskel, for de er også gode til at holde huden tør, selv om man får det varmt under løbeturen. Og det øger følelsen af velvære, når sveden ikke løber ned ad benene.