Billige flyrejser

Rejser for skoleeleverne

Her på efterskolen er det ikke altid lige nemt at få det hele til at gå op i en højere enhed økonomisk, og da vi har som en del af vores brand og pensum, at der skal rejses i store dele af verden, er der naturligvis en hel del omkostninger. Selvfølgelig betaler forældrene for gildet, men det er jo vores pligt at finde de billigste løsninger, hvor sikkerhed og service er i højsædet stadigvæk. Vi ved, at nogle af vores kolleger benytter sig af rejsebureauer, men vi kan jo godt regne ud, at de så også skal have penge. Derfor gør vi det hele selv – og det kan altså godt betale sig, når det handler om at finde billige flybilletter!

Rejse til Tyrkiet gjorde udslaget

Sidste år skulle vi arrangere en rejse til Tyrkiet for 10. klasserne, så de kunne lære om det interessante i skellet mellem Østen og Vesten så at sige. Vi har en venskabsskole i Tyrkiet, så indkvartering var ikke noget problem. Vi bad vores daværende rejsebureau komme med forslag til flybilletter, så vi kunne få lagt et budget.

Det ville de gerne, men vi måtte rykke dem to gange, før de kom med priser. Og sikke nogle priser! Det var bare alt for dyrt!

Vi fandt selv flybilletter

Jeg havde jo hørt fra flere af mine venner, at de efterhånden helt var holdt op med at bruge rejsebureauer og at de i stedet selv satte deres rejser sammen. De bruger søgemaskiner på nettet specielt lavet til at finde de absolut billigste flybilletter, og siden finder de så hoteller eller hvad de nu har brug for også på nettet.

Rejsepriser.dk var bedst

Jeg forsøgte mig med flere forskellige søgemaskiner, men mange af dem var enten meget langsomme eller temmelig komplicerede at bruge, så jeg ringede til en af mine venner og spurgte ham til råds. Han sendte mig dette link: http://www.rejsepriser.dk/flybilletter/tyrkiet/ – og jeg skal lige love for, at det var nemt at finde flybilletter til Tyrkiet der.

Siden den dag har vi kun benyttet rejsepriser,dk, når vi skal finde flyrejser billigt og godt, og jeg bruger dem da også selv privat nu. Det er sgu dansk, når det bedst!

Indholdet i overskrifter