Manilla

Som iværksætter har jeg været ret succesfuld, når jeg selv skal sige det. Jeg har adskillige indkomstkilder, hvoraf én af de vigtigste er passiv indkomst. Det er sådan et par sites, jeg har, som skaber trafik for en masse shops, og når kunder køber hos de shops, så får jeg en kommission.

Har arbejdet hårdt

Jeg har arbejdet hårdt for at nå hertil, men i dag, så er situationen den, at jeg faktisk godt kunne sige mit job op og leve af min passive indkomst. Det gør jeg nu ikke. Jeg er nemlig i en position, hvor jeg er økonomisk uafhængig af min arbejdsgiver, så jeg kan stille krav om bedre løn, færre timer eller mere ferie. Og det har jeg gjort. Jeg har fået mere ferie i min kontrakt. Og den skal naturligvis benyttes. Noget af ferien går med, at jeg skal arbejde på at forbedre mine sites, resten går med, at jeg skal være sammen med min familie.

Jeg flyver til Manilla

I næste uge skal jeg så på ferie i 2 uger. Jeg har tænkt mig at bruge den første uge sammen med familien. Vi skal bare hygge og være. Den anden uge vil jeg bruge på at rejse til Filippinerne. Jeg har en del forbindelser dertil, og nogle af de mennesker, som passer på mine sites, arbejder faktisk derude. Det fungerer godt, men jeg vil gerne besøge dem og vise dem, at jeg sætter pris på deres indsats. Så lige nu er jeg ved at finde flybilletter til Manilla. Jeg kan flyve dertil og, så rejse videre derfra ud til dér, hvor de bor. De bor nemlig ikke alle sammen i Manilla. Min kone og vores barn skal med. De skal også nyde godt af min ferie. Så jeg har booket et fint hotel med swimmingpool til dem. De skal bo der, mens jeg besøger mine forbindelser.