Flyv med en god kuffert

Det er skønt at rejse, men indrømmet det kan også nogle gange være stressende. Har man ikke det rigtige gear, kan det være en gene og irritation på hele ferien. Jeg er netop kommet hjem fra en tur til Malaga. Jeg var så heldig at købe flybilletter til Malaga. Jeg ville ikke bruge penge på en ny kuffert og brugte en gammel, som var både tung og uhandy.

Nu skal jeg så på jagt efter en kuffert til min næste tur, og jeg har fundet disse gode tips til at finde den rigtige bagage.

Gode tips til bagage til flyrejser

Tænk over, hvad det er, du typisk har i din bagage. Det vil gøre det lettere for dig at vælge det rigtige. Rejser du for eksempel med rygsæk, er en kuffert sikkert ikke det rigtige valg. Så skal du nærmere se på en god rygsæk med stropper til soveposen.

Rejser du tit på forretningsrejse, har du sikkert brug for noget til at have al din elektronik sikkert pakket ned i.

Dernæst skal du tage stilling til, om du har brug for noget, du tjekker ind, eller noget du kan rejse med som håndbagage. Her spiller størrelse jo ind.

Husk altid at tjekke med luftfartsselskabets hjemmeside, hvilke restriktioner der er til vægt og mål. Husk også at kufferten ikke må være større, end at du kan komme rundt med den selv.

Personligt går jeg altid efter en letvægtskuffert, fordi jeg så kan have mere med mig. Andre sætter mere pris på, at det er en mere robust kuffert.

Husk at tjekke, at håndtag etc. passer til din højde, så du ikke får ondt i ryggen af at trække din kuffert med dig.

Husk at medbringe en lille portabel kuffertvægt. Den er god at tjekke vægten af med inden afgang, og også før du rejser tilbage, så du kan tjekke, at du ikke har puttet for meget ekstra i kufferten.

Husk at mærke bagagen med dit navn. Det hænder jo, at kufferter ryger det forkerte sted hen – ligesom det hænder, at et fly er forsinket eller måke endda aflyst. Du kan faktisk få erstatning ved flyforsinkelser: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/