Klar til triathlon

Det har længe været en drøm for mig at prøve kræfter med lidt mere ekstreme sportsgrene. Jeg undersøgte derfor, hvad der skulle til, hvis jeg skulle gennemføre et triatlon, da mit store mål en dag er at gennemføre en hel ”Ironman”.

Ligesom mange andre sportsgrene, så er løb, cykling og svømning bestemt ikke billigt at dyrke. Det kræver en lang række udstyr, som man betaler rigtig godt for. Det er samtidig svært at komme udenom høj kvalitet, hvis man vil kunne følge med sine konkurrenter. Jeg gik derfor på tilbudsjagt for at gøre mig klar til triatlon-livet.

Træningen i sig selv er selvfølgelig den største udfordring, men udstyret kan spille en vigtig rolle. Jeg ledte derfor efter et sted med et stort udvalg, så jeg kunne få dækket mine behov inden for de tre sportsgrene. Hos Wupti fandt jeg et stort udvalg af udstyr, og jeg endte da også med at handle på denne side. Det skyldes de gode priser, det store udvalg og en rabatkode til Wupti, som jeg fandt gennem Rabatbanditten.

Motionscykel

Da jeg allerede er udstyret med en rigtig fornuftig cykel, var det nogle andre ting, jeg var på udgik efter. I de kolde måneder kan det være op ad bakke at hoppe i cykeltøjet, og det var derfor en fordel for mig at anskaffe mig en god motionscykel. Hos Wupti blev jeg mødt af forskellige varianter, som også varierede rigtig meget i pris. Mit primære fokus var, at cyklen skulle være behagelig at sidde på og have nemme gearskift. Samtidig ønskede jeg mig en type, som mindede en smule om en rigtig cykel.

Jeg valgte en motionscykel, hvor jeg kunne få en rigtig god pris. En rabatkode til Wupti gav mig nemlig 15 procent, og det var ved hjælp af Rabatbanditten.

Løbeur

Løb har altid været min svageste side, og jeg har derfor måttet træne hårdt for at blive god til det. Samtidig måtte jeg have det rigtige udstyr, så jeg kunne holde styr på tider, puls og blodsukker. Det fik jeg mulighed for, da jeg købte et smart løbe- og pulsur hos Wupti. Det betyder, at jeg kan holde øje med mine tider, have styr på min puls og forbedre mine tider fra gang til gang – hvis altså kondien rækker til det.

Generelt udstyr

Foruden de store ting, så manglede jeg noget generelt udstyr til triatlon-sporten. Da jeg tidligere har døjet med småskader, er det vigtigt for mig, at jeg får bygget muskulaturen op, så jeg kan holde til ekstremsport. Da jeg alligevel var i gang, ledte jeg derfor videre på Wupti efter brugbart udstyr. Her fandt jeg blandt andet:

  • En træningsmåtte, hvor jeg kan lave min forebyggende træning og styrketræning, så mine muskler holdes i gang.
  • Håndvægte, så jeg kan øge muskelmassen på ryg, arme og skuldre.
  • Et mavehjul, som træner muskulaturen i mave, læn og lysken.

Mange penge sparet

Generelt fik jeg rigtig meget ud af at handle hos Wupti. Det var simpelt, overskueligt og hurtigt, og der var et rigtig stort udvalg med mange fornuftige priser. En rabatkode til Wupti var hurtig at finde gennem Rabatbanditten, og det sparede mig for yderligere kroner. Alt i alt var der rigtig meget at hente, fordi jeg var på storindkøb i jagten på min drøm. Jeg vil derfor anbefale andre at bruge samme metode, når de skal have det rigtige udstyr.