Opsparing for børn

Det kan være ganske svært at finde sjove og anderledes gaver til børn – kan det ikke? Børn i dag synes at have alt, og mange har desværre glemt alt om at lege. Vi har her set på nogle forslag til mere kreative og nyttige gaver til børn.

Miniphant og Moneyphant

En både god og fornuftig gave kan være en miniphant eller en moneyphant. Her kan barnet lære værdien af at spare penge op – og så er både miniphant og moneyphant søde at se på og pynter på børneværelset.

Du kan se begge de to herlige spare-elefanter her:

  1. Miniphant – klik her og se den
  2. Moneyphant – klik her og se den

Et sæt, hvor du kan lære at tegne og male. Der findes mange forskellige, men der er særlige til børn med både farveblyanter og særlige pensler og selvfølgelig særligt tegnepapir.

Dagbøger

En dagbog er også noget, der for nutidens børn er gået i glemmebogen. Lad os tage den frem igen. Og synes dit barn, at en dagbog er for meget, kan du få mindebøger hvor du blot skriver en linje om dagen – det kan alle få tid til. Måske også en god ide for os voksne?

Hvad med en blomsterpresse? Du kan få nogle i træ med skruer, som presser blomsten fint. Find sammen gode ideer til, hvad I kan bruge de tørrede blomster til.

Find et instrument, dit barn gerne vil prøve at spille på. Det kan være en blokfløjte eller en lille guitar. Der er mange muligheder.

Domino eller brætspil er også godt tidsfordriv. Mange spil kan du endda lære noget af.

Hvad med at lave armbånd? Måske kan din datter lave venindearmbånd med sin bedste veninde eller lave armbånd til gaver til familie og venner.

I kan også købe frø og plante for eksempel krydderurter sammen. Køb et sæt med frø og nogle krukker til at plante dem i for at spire nogle grønne fingre hos dit barn.

Hvilke ideer har du til kreative gaver til børn?

Indholdet i overskrifter