Smuk blomsterbuket

Sekretærens fødselsdag

Din utroligt kompetente sekretær fejrer snart fødselsdag, og du vil overraske hende med en reception på arbejdspladsen.

Gennem mange år har hun været den perfekte assistent – altid velforberedt, effektiv og i godt humør. Hun bor på Amager sammen med sin familie, og du ved, at hun elsker at spille badminton i sin fritid. Men selvom du føler, at du kender hende godt, er der stadig hemmeligheder og sider af hende, du endnu ikke har opdaget.

Gave og reception

Du har allerede købt et flot, dyrt tørklæde som gave til hende, og du har planlagt en reception med kage, champagne og taler til ære for hende. Men du mangler stadig noget. En stor buket blomster! Det slår dig pludselig efter at have talt med receptionisten.

Du skynder dig tilbage til dit kontor og begynder febrilsk at lede efter en blomsterhandler, der kan levere en prangende buket til hendes adresse på fødselsdagen. De buketter, du finder online, er ikke imponerende nok. Derfor ringer du til blomsterforretningen for at diskutere mulighederne for store, smukke buketter og priser for levering af blomster i København.

Den perfekte buket blomster

Efter at have talt med blomsterhandleren, bestiller du den perfekte buket blomster, som vil blive leveret tidligt om morgenen på hendes fødselsdag. Du beder ham om butikkens adresse, så du kan betale senere i dag.

Nu mangler du bare at færdiggøre talen til receptionen. Du vil rose hendes professionalisme og trofaste arbejde gennem årene. Men du vil også sige, at du håber at lære mere om hende som person i de kommende år. For selv den bedste assistent har sider og hemmeligheder, som chefen endnu ikke kender til.

Fødselsdagsbuketten bliver den perfekte overraskelse og påmindelse om, at selv de tætteste kollegaer har mere at lære om hinanden. Receptionen bliver en festlig lejlighed til både at hylde hendes bidrag på arbejdspladsen og vise din interesse for hende som menneske.