Trådløse hovedtelefoner

Hovedtelefoner med eller uden?

Du er på vej igen. Ud og rejse. Langt væk. Det er skønt. Men det er ikke skønt at sidde mange timer i et fly og kede sig. Du er på vej til Sydamerika. Du har familie i Mexico, og I kan endelig mødes. Efter nogle år, hvor I ikke har set hinanden. Så inden du gik om bord på flyet i morges, downloadede du nogle film til din IPad. Dem vil du se under flyveturen. Så går tiden lidt hurtigere. Du har også husket at planlægge turen i tide. Og det betød, at du måtte bruge ret meget tid på at finde et par høretelefoner, som du kan bruge under turen. Det har du tidligere savnet at have. Og er der noget værre end at se en film, og ikke kunne høre dialogerne og musikken, fordi støj fra flyets maskiner overdøver alt? Nej, vel?

Trådløse hørebøffer

Du kiggede både på trådløse høretelefoner hos SoundstoreXL og på høretelefoner med kabel til din IPad. Du fandt da også nogle meget lækre, trådløse høretelefoner. Sådan nogle lidt store nogen. Med ørebøffer og Bluetooth teknologi. De ligger i kufferten lige nu. Og det ærgrer dig. Fordi du var sådan set ikke klar over, at du godt kan bruge trådløse høretelefoner med Bluetooth om bord på et fly. Men nu ved du det. Og de skal helt sikkert med i kabinen på vejen hjem. Og det skal de, selvom de fylder og er lidt besværlige i kabinekufferten, fordi de kan nemlig isolere lyden, du hører totalt. De kan holde støjen fra flyets ventilationssystem og maskinerne væk.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan bruge dem, du har købt – med kabel. De er bare ikke så gode som de trådløse.

Fremme i Mexico

Og når du ankommer til Mexico, så vil det første, du gør, når du er kommet igennem kontrol og told være at finde de trådløse høretelefoner frem. Der vil jo være en lang rejse med bus, hvor det vil være skønt, bare at kunne lytte til musik i fred og ro. Du vil nemlig gerne isolere dig lidt under busturen. Du er træt. Der har ikke været så meget søvn at få på flyet. Faktisk kan du aldrig falde i søvn på et fly. Så turen med bussen skal bruges til at indhente noget af den søvn, du ikke har fået.
Og så skal du da også bruge dine nye, trådløse høretelefoner, imens du er på besøg hos familien. Du skal jo være hos dem i 6 uger. Lang tid.

Der vil komme kedelige timer, hvor I ikke har noget at lave der på gården. Dem skal du da bruge til at tale med vennerne hjemme i Danmark. Det kan jo godt lade sig gøre nu. De har jo fået internet på gården – endeligt – langt om længe og hurra!

De andre høretelefoner – dem med kabel – skal du tage dem med dig hjem? Du overvejer det, men kommer så i tanke om, at din fætter måske vil blive rigtig glad for at få dem. Han har jo skrevet, at det er svært at få sendt et par høretelefoner helt ud til gården.