Forbandede væggelus

Alle og enhver ved jeg taler om.  I min sidste artikel på min verdenskendte blog skrev jeg en lang artikel om disse forfærdelige skadedyr, der holder folk vågne om natten, hvor de bider og stikker mens de suger blod. Næh, det er ikke myg, jeg her skriver om.  Så kunne man jo bare købe en myggefanger og så ville det problem være løst.  Vi skal dybere og helt under sengen.  Små sorte aftegninger også kaldet ekskrementer afslører den ubudne gæst. Men kun hvis man har været plaget længe nok til at vide, hvad problemet egentlig er.

Væggelus

Det er de verdenskendte væggelus, jeg her mener. Små ulækre brune insekter med rillerne på tværs af rygskjoldet, der langsom kravler op på en, når man ligger og sover.  Her fylder de kroppen med gift og deres egen med blod. Ulækkert ! Ikke et sekund man få fred længere. Hele dagen er man plaget af smartphones og IT udstyr, der konstant generer en. Nu kan man heller være i fred, når man har brug for hvile og fred.  Rygtet vil dog vide, at de har været her meget længere end os, da de kommer fra det gamle Ægypten. Dengang kunne man åbenbart godt leve med dem, ligesom man kunne leve med hvepse og muldvarpe.

Problemet dengang var nok bare, at her kunne disse skadedyr ikke leve, da det er alt for varmt for dem. Men hvis vi så tager mår også kaldet husmår til eksempel. De er jo langt nyere i historien og er også verdensmestre i at holde folk fra søvnen. De hopper og danser på loftet indtil man får nok og flytter hjemmefra i ren frustration.  Lidt ligesom min egen kone, der jo skred for en del år siden med ungerne under armen og en kuffert i den anden.  Det tog ikke mange timer, inden ringklokken larmede. Og hvem stod der med al sin bagage, ligesom hun var vendt hjem fra ferie.

Skadedyrsservice

Goddag og velkommen tilbage var min eneste kommentar dengang.  Jeg troede egentlig, at det var skadedyrsservice der kom sagde jeg til hende. Jeg havde nemlig planer om at få hele huset desinficeret og starte op på en frisk.  Jeg ved ikke om det var ordet frisk, der fik hende til at spy om min kommentar. Men der gik da i hvert fald uger, inden vi igen delte soveværelse.