kattemad

Bedste kattemad

For 2 år siden tog jeg forbi det lokale dyreinternat, jeg havde gået med en lille drøm om at eje en kat, men havde indtil videre ikke faldet for nogen. Jeg er opvokset med katte, min mor og far bor på en gård, så ude i deres lade var der altid masser af katte. Jeg har altid elsket at gå ud i laden, hvor jeg har kælet og leget med kattene, så på det seneste har jeg kunne mærke, at jeg har manglet at have et levende legesygt væsen ved mig.

Inden jeg tog ud til internatet havde jeg overbevist mig selv om, at jeg bare skulle kigge og derfor selvfølgelig ikke skulle have en kat med hjem, men det var jo bare naivt. INGEN kan tage derud uden at tage en killing eller kat med hjem! De sidder der i deres bure og man hører om deres forfærdelige skæbner, så det skærer i hjertet. Så fandt hurtigt ud af, at jeg selvfølgelig heller ikke kunne tage hjem uden en lille skøn kat.

De havde fået 12 katte ind, som havde været efterladt tilbage i en mands hjem da han flyttede. Han havde simpelthen valgt at tage alle hans ting med, og så efterladt kattene bag låste døre. Jeg begriber ikke, hvorfor han ikke havde fået dem aflivet i det mindste, så de ikke skulle sulte ihjel, nogle mennesker burde forbydes at have husdyr.

De havde været indespærret i 15 dage, og var meget udmagrede da de kom til internatet. De havde haft adgang til kattemad en vis del af tiden, men var løbet tør de sidste par dage. Flere af dem havde sår og skrammer fra kampe imellem hinanden og mange af dem var meget sky da de kom.

Internatet havde taget sig godt af dem, de var blevet fedet lidt op og sårene var helet. Da jeg gik rundt mellem burene var der hurtigt en kat der fangede min opmærksomhed. Det var en kastreret ung kat, han virkede ikke sky som mange af de andre katte, men kom hen til mig da jeg nærmede mig buret og ville kæles for.

Han var smuk, elegant, lille og slank, og virkede utrolig social og kærlig. De ansatte fortalte mig, at han havde stjålet alle deres hjerter, og de selv ville havde taget ham med hjem, hvis det ikke var fordi de allerede havde rigeligt med husdyr i deres hjem.

Så han kom med mig hjem, hvor han faldt ekstremt hurtigt til. Jeg fik ham på noget meget proteinrigt kattemad fra Royal Canin, det skulle hjælpe med at styrke hans muskler og fede ham det sidste op. Han kom hurtigt til at se fuldstændigt sund og rask ud, det kunne virkeligt noget det kattefoder! Jeg elskede ham fra det øjeblik jeg så ham, og hver eneste dag steg den kærlighed til ham! 

Opsang: Behandl jeres katte ordentligt og giv dem kun det bedst kattemad kattemad. Det er nemt at finde billig kattemad på tilbud på nettet, så der er ingen undskyldning. Find det bedst i test kattemad på DYR.DK, hvor du ligeledes finder en prissammenligner.